Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Product Owner training: CSPO + certificaat | Xebia Academy

Een frisse blik op product ownership. Deze 2-daagse training geeft jou de inzichten en vaardigheden om als Product Owner te excelleren. Inclusief Scrum Alliance CSPO certificaat.

Word een Certified Scrum Product Owner!

Jij zet de behoeften van jouw klant met gemak om in product requirements. Maar, hoe word je een Certified Scrum Product Owner? Als Certified Scrum Product Owner heb jij één doel voor ogen: een waardevol product op de markt brengen. Daarvoor is meer dan alleen basiskennis nodig. Onze CSPO training geeft jou in twee dagen de inzichten en vaardigheden die je nodig hebt.

Deze Product Owner training is perfect voor

Jij bent verantwoordelijk voor nieuwe producten of de ontwikkeling van software. Misschien ben je al Product Owner of heb je onze Product Owner Foundation training gevolgd en wil je nu meer. De CSPO training is perfect voor iedereen met basiskennis van Agile, Scrum en product management.

Wat leer je tijdens de Certified Scrum Product Owner (CSPO) training?

We beginnen met het leggen van een stevige basis. Ieder aspect van product ownership nemen we onder de loep. Wat is een product visie? En, hoe pak je product planning en forecasting aan? We bespreken jouw rol en plek binnen het team en de Agile organisatie. Daarna gaan we over op het echte werk. Het is belangrijk dat jij als Certified Scrum Product Owner jouw Product Backlog kan dromen. Je leert in een handomdraai een nieuw item creëren, met gemak input ophalen bij de klant en optimaal samenwerken met de Developers. We geven je de skills die je nodig hebt om user stories te schrijven, lean startup technieken te implementeren en story mapping te gebruiken.

Programma

 • De rol van Product Owner: waar ben jij verantwoordelijk voor en wat is jouw plek binnen het team?
 • Agile product management: van product visie tot strategie, doelen en planning
 • Klanten en users: onderzoek hoe de juiste input bijdraagt aan het meest waardevolle product
 • Valideer Product Assumptions met Scrum
 • Product Backlog: ontdek alles over jouw belangrijkste asset, de Product Backlog!

CSPO Trainers

Onze trainers zijn door Scrum Alliance gecertificeerde experts. Het zijn goeroes in hun vakgebied. Goeroes met veel praktijkervaring. Deze ervaring delen ze graag om de Scrum Alliance CSPO leerdoelen tot leven te brengen!

CSPO Certificering

De Certified Scrum Product Owner training wordt niet afgesloten met een examen. Na deelname vraag jij je CSPO certificaat aan bij Scrum Alliance. Let op, aanwezigheid op alle trainingsdagen is hiervoor vereist. In het kort:

 • Je ontvangt een Scrum Alliance Certified Scrum Product Owner certificaat
 • Je certificaat en Scrum Alliance membership zijn 2 jaar actief, verleng ze daarna zelf
 • Je wordt opgenomen in de wereldwijde Certified Scrum Product Owner database

Scrum Alliance

Product Owner Learning Journey

De Learning Journey van een Certified Scrum Product Owner begint bij de basics: kennis die je opdoet in de praktijk of tijdens onze Product Owner Foundation training. De volgende stap is de CSPO training op Professional niveau. Wil je echt een expert worden? Na een jaar praktijkervaring kan je deelnemen aan onze Advanced Certified Scrum Product Owner training (A-CSPO). Heb je de ambitie om Product Leader te worden? Vervolg jouw Learning Journey dan met onze Product Leadership Development training.

Ja, ik wil Certified Scrum Product Owner worden

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. Een week voor de training vragen we je naar dieetwensen. Indien voorbereiding gewenst is, krijg je op dit moment ook de literatuur via de mail. Tot dan!

Wat moet ik nog meer weten?

 • Het Scrum Alliance CSPO certificaat is bij de prijs van de training inbegrepen
 • Het studiemateriaal en een lekkere lunch ook
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844