Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Test Automation Trainingen

In de wereld van Continuous Delivery ligt het tempo hoog. Testen is een integraal onderdeel van development. Xebia Academy biedt met partner Qxperts diverse trainingen aan die zorgen dat jouw software altijd goed getest én van hoge kwaliteit is. We verkennen o.a. Agile Testing, Behavior Driven Design en Cypress. Wil je dieper de materie induiken? Dan is Test Driven Development iets voor jou!

Geplande trainingen voor Test Automation

Verbeter je proces, verbeter je product!

Om het beste product op te leveren, is goed samenwerken van belang. Eén van de trainingen die jou daarbij helpen is de Behavior Driven Development / Specification By Example workshop van een dag. Maar er is meer! Weet jij wat Agile Testing inhoudt? En, werken jullie al met Cypress? Samen met onze Engineers ontdek je nieuwe manieren om Test Automation en Development aan te pakken en je eindproduct te verbeteren.

Test Automation (TA)

Onze TA trainingen worden verzorgd door trainers die zowel ervaren Engineer als Agile consultant zijn met heel veel praktijkervaring. Zij deelden eerder al hun kennis met Agile Teams bij bedrijven als ING, KPN, NS, Tesla en Emirates. Tijdens de trainingen leer je alles over (automated) testing, Continuous Delivery, innovatief testen en Test Automation.

Leren innoveren

Vergroot op innovatieve wijze de waarde van jouw product. Je leert Test Automation tools gebruiken en technieken toepassen om maximaal feedback te krijgen uit de pipeline van Continuous Delivery of sneller te leveren. Xebia Academy is pionier op het gebied van software testing en testcertificeringen en jouw trainer is altijd een ervaren Test Automation goeroe!

Ontmoet jouw Test Automation Trainers
Onze trainingspartner in Test Automation
Met trots onderdeel van Xebia

Test Automation Learning Journey

Is Agile Testing compleet nieuw voor je? Xebia Academy biedt een 1-daagse Foundation training, met name geschikt voor Testers die overstappen op deze manier van werken. Andere Foundation trainingen die we bieden zijn: BDD/SBE en Test Automation met Cypress. Op Professional level kun je deelnemen aan de Test Driven Development training. Speciaal voor ervaren Developers die hun skills op dit gebied willen verbeteren.

Deze bedrijven hielpen we met Test Automation

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844