Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

SRE Trainingen

Site Reliability Engineering of SRE biedt je principes en werkwijzen om de stabiliteit en betrouwbaarheid van jouw systemen te vergroten. Door SRE-praktijken te implementeren, krijg je meer inzicht in de behoeften van jouw klant en vertaal je dat naar het niveau van betrouwbaarheid dat jij nodig hebt. Door het optimale niveau van betrouwbaarheid te bieden, kun je de kosten verlagen, meer taken automatiseren en jouw klanttevredenheid verhogen.
Geplande trainingen voor SRE

Gecertificeerde Site Reliability Engineering-training

Om aan de slag te gaan met Site Reliability Engineering, zullen we je op weg helpen tijdens de 2-daagse SRE fundamentals training. Tijdens de intensieve 2-daagse training maak je kennis met de kernbegrippen van Site Reliability Engineering en leer je deze toe te passen op een case study en op je dagelijkse werk.

De Site Reliability Engineer als veranderaar

Site Reliability Engineers hebben vaak de taak om veranderingen binnen de organisatie te realiseren. Deze verandering kan op technisch niveau zijn, bijvoorbeeld door nieuwe technologieën te implementeren. Vaker gaat het om procesveranderingen of culturele veranderingen. Verandering is moeilijk. Tijdens het eerste deel van de masterclass gaan we dieper in op de organisatiecultuur en manieren om deze te veranderen. Het tweede deel richt zich op jouw rol in de transformatie die je wilt realiseren en hoe je het proces effectief kunt begeleiden zonder je authenticiteit te verliezen.

Meerdere masterclasses

Xebia biedt een reeks masterclasses aan voor organisaties die al begonnen zijn met de implementatie van Site Reliability Engineering. Tijdens de masterclass gaan we dieper in op praktijken zoals observability, SLO's, error-budgetten en chaos engineering.

Ontmoet jouw SRE Trainers

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844