Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Scrum Master Trainingen

Als Scrum Master overzie jij het gehele Scrum proces, coach je leden en grijp je in wanneer nodig. Daarom is het belangrijk om de verantwoordelijkheden van iedere rol en de relevantie van ieder event te kennen. Daarnaast is het cruciaal dat je de Scrum principes begrijpt en dat elke stap correct wordt uitgevoerd. Xebia Academy biedt trainingen op alle levels, of je nu net begint met Scrum of klaar bent om je officiele Scrum Master certificaat te behalen.

Geplande trainingen voor Scrum Master

Word Scrum Master

Staat jouw organisatie op het punt om Agile te werken? Of, ben jij onderdeel van een Scrum Team en verantwoordelijk voor het begeleiden van het team en optimaliseren van het proces? Om te excelleren in je (nieuwe) rol heb je de laatste inzichten op het gebied van Scrum nodig. Xebia Academy biedt trainingen op jouw level. Of je nu aan het begin staat van jouw Scrum reis of als ervaren Scrum Master je skills wil uitbreiden en de nieuwste inzichten wil ontvangen.

Scrum Master Certificering

Xebia Academy werkt samen met de marktleiders in Agile en Scrum: Scrum.org en Scrum Alliance. Je kunt dus bij ons de Learning Journey bewandelen die bij jou past. Van een Scrum training van Marco Mulder of Evelien Roos, tot een Advanced Scrum Master training van Arlen Bankston of Jesse Houwing. Alleen de Foundation trainingen worden niet met een certificaat afgesloten. Alle Professional en Expert level trainingen zijn inclusief (examen en) certificaat.

CSM of PSM

Goed nieuws: we bieden beide opties! Maar, wat is het verschil tussen CSM en PSM? Simpel gezegd zijn het verschillende paden die je kunt bewandelen om Scrum Master te worden. De één gecertificeerd door Scrum Alliance, de ander door Scrum.org. Eén van de verschillen is dat Scrum Alliance voor sommige certificaten alleen een aanwezigheidsverplichting kent en Scrum.org juist met examens werkt. Lees in dit artikel meer over de verschillen: het verschil tussen CSM en PSM.

Ontmoet jouw Scrum Trainers

Scrum Master Learning Journey

Is Scrum nog compleet nieuw voor je? Xebia Academy biedt een 1-daagse Scrum Foundation training waarin we de beginselen van Scrum rustig samen doornemen of volg de 2-daagse Applying Professional Scrum (APS) gecertificeerd door Scrum.org. Wil je jouw officiële Scrum Master certificaat/certificaten behalen? Wij leiden je op tot Certified Scrum Master of Professional Scrum Master. Deze trainingen zijn op Professional level. Wil je echte expert skills leren? Kies dan bijvoorbeeld voor de Advanced Certified Scrum Master (A-CSM) of Professional Scrum Master II (PSM II) training op Expert level.

Scrum Masters die hier werken zijn door ons opgeleid!

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844