Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Agile Leadership Trainingen

De Agile manier van werken wordt door steeds meer bedrijven omarmd en Scrum Masters, Product Owners, Agile Leaders, Coaches en Scaling experts zijn veelgevraagd. Xebia Academy biedt jou de kennis en skills om je bedrijf te transformeren of als Agile expert waarde toe te voegen aan je team. Onze Agile trainingen zorgen ervoor dat je efficiënter werkt en dat jouw bedrijf futureproof is.

Geplande trainingen voor Leadership

Ervaring met Agile-transformaties

Onze professionele Consultants en Trainers zijn Agile Experts, met uitgebreide kennis van verschillende Agile frameworks (Scrum, Kanban, SAFe etc). Hun ervaring met bedrijfstransformaties heeft al honderden organisaties geholpen om een ​​Agile manier van werken te adopteren en te transformeren naar Agile organisaties. Ze waren betrokken bij het ondersteunen en coachen van individuen, teams, de leiders en de organisatie zelf van Agile doen naar Agile zijn.

Agile leiderschap

Het veranderen van een traditionele organisatie naar een Agile organisatie heeft impact op het leiderschap. We noemen deze andere benadering in leiderschap Agile Leadership, waarbij het ondersteunen en faciliteren van mensen, teams en de organisatie als leider meer wordt gewaardeerd dan het geven van aanwijzingen en het zijn van een controlerende leider. Om je daarbij te begeleiden bieden wij gecertificeerde trainingen aan die jou leren hoe jij die echte leider in jouw Agile organisatie kunt worden.

Gecertificeerd door Scrum.org en Scrum Alliance

Bij Xebia Academy leer je alles over Agile Leiderschap. We bieden zowel Scrum.org-, Scrum Alliance- als Scaled Agile-trainingen aan. Ons Agile Academy-team bestaat uit Scrum.org-trainers zoals Ron Eringa, Scrum Alliance-trainer Arlen Bankston en SAFe-trainer Serge Beaumont. Ze nemen je mee op een Agile-avontuur en geven je de vaardigheden en kennis om de beste Agile-leider te worden.

Onze Agile Trainers

Agile Learning Journey

Ben jij (en je team) nog nieuw in Agile? Xebia Academy biedt verschillende cursussen op Foundation-niveau aan, zoals de Agile Foundation-training of Agile Awareness for Managers. Wil je jouw Agile Learning Journey voortzetten? Er zijn verschillende mogelijkheden die bij jouw rol passen. We leiden je op tot Agile Leader, wat ook de vorm kan hebben van een Agile Champion, een Agile Coach of een Agile Scaling Expert die allemaal voorop lopen om meer Agile te worden in jouw organisatie. Dit zijn cursussen op professioneel niveau. In de meeste gevallen worden ze afgesloten met een certificaat.

Deze bedrijven hebben wij Agile getraind

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844