Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Kubernetes trainingen

Word gecertificeerd in Kubernetes en leer alles over automating deployment, scaling, en management van containerized applications.
Geplande trainingen voor Kubernetes

Over Kubernetes

Kubernetes is een open-source platform voor container-orchestration. Het helpt je bij het automatiseren van de implementatie, schaalvergroting en het beheer van toepassingen in containers. Hoewel Kubernetes in 2014 werd gelanceerd, is het een wezenlijk onderdeel geworden van moderne platformtechnologie binnen technologiegedreven bedrijven en ondernemingen.

Ontmoet jouw Kubernetes trainers

Kubernetes Learning Journey

Samen met Kubernetes organiseert Xebia één gecertificeerde training. De Certified Kubernetes Application Developer [CKAD] op Foundation-niveau. Is Kubernetes nog nieuw voor je en wil je aan de slag met de basis en alle ins en outs van containers, Docker en Kubernetes? Dan kun je kiezen voor de 1-daagse Foundation training Getting Started with Google Kubernetes Engine. De combinatie van diepgaande technologische kennis van Kubernetes en de ervaring van Xebia Academy in het organiseren van trainingen resulteert in hoogwaardige output.

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844