Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Kanban Trainingen

Kanban maakt belemmeringen en bottlenecks zichtbaar. Werk wordt op een Kanban bord gepresenteerd en de hoeveelheid Work in Progress zorgt voor een focus op een snelle oplevering aan je klant. Kanban is een manier om inzicht in je proces te krijgen en zo business agility te verhogen. Goed uitgevoerd verbetert het de samenwerking en resulteert het in een flow van producten leveren en meer klanttevredenheid. Wij bieden diverse Kanban trainingen. Begin je net of wil jij je KMP II certificaat behalen? Volg een training bij één van onze Kanban goeroes.

Geplande trainingen voor Kanban

Leer werken met Kanban

Gaat jouw organisatie vol goede moed een proces in en lopen jullie al snel tegen uitdagingen aan? Vertragingen? Een rommelige samenwerking? Of loopt het team binnen no-time over met to-do's en zien ze door de bomen het bos niet meer? Werken met Kanban helpt je samen het proces visualiseren en optimaliseren. Xebia Academy biedt trainingen op ieder level, van een introductie tot Kanban tot de officiële KMP II opleiding.

Kanban Certificering

Al onze Kanban trainingen worden afgesloten met een Kanban University certificaat: de 1-daagse Team Kanban Practitioner (TKP), of het officiële Kanban Management Professional (KMP I & KMP II) certificaat , of met certificaat van Scrum.org voor de Professional Scrum met Kanban (PSK). Is Kanban nieuw voor je, dan kun je instappen op Foundation level. We bieden ook trainingen op Professional en Expert level om van jou een echte Kanban specialist te maken!

Kanban University

Xebia Academy werkt samen met dé marktleider in Kanban: Kanban University (KU). Onze Kanban trainingen zijn officieel erkend en leren je Kanban op een manier die je de volgende dag direct in de praktijk kan brengen. Jouw trainer is altijd een Accredited Kanban Trainer (AKT) met heel veel ervaring bij diverse bedrijven. Deze ervaring deelt hij/zij graag met jou tijdens onze Kanban trainingen.

Ontmoet jouw Kanban trainers

Kanban Learning Journey

Is Kanban nog compleet nieuw voor je? Xebia Academy leert je de basics op Foundation level of tijdens de gecertificeerde Team Kanban Practitioner training (TKP) op Foundation level. Wil je je KMP certificaat behalen? Wij leiden je op tot Kanban Management Professional. De KMP I training is op Professional level. Het volgen van deze training wordt aangeraden, de KMP II is een vereiste om Kanban University gecertificeerd Kanban Management Professional te worden.

Welke bedrijven leerden wij werken met Kanban?

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844