Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

DevOps & Continuous Delivery Trainingen

DevOps is ontstaan vanuit de behoefte aan een betere samenwerking tussen Developers en Operations. Waarom? Om sneller, makkelijker en goedkoper waardevolle producten op te leveren. Xebia Academy is mede-oprichter van DASA, de DevOps Agile Skills Association. Wij leiden je op tot DevOps Professional, CISO of Kubernetes Application Developer. Je leert DevOps implementeren, toepassen, schalen en Security meenemen in de transitie.

Geplande trainingen voor DevOps & Continuous Delivery

Beter samenwerken met DevOps

Om écht volgens DevOps principes te werken, en maximaal de voordelen te ervaren, is een organisatorische transformatie noodzakelijk. Traditioneel werken is anders dan Agile werken of DevOps implementeren. Wil je van deze overstap een succes maken? Dan is het belangrijk dat je weet wat DevOps precies is. Xebia Academy biedt trainingen op jouw level. Van een kennismaking met DevOps tot een Certified Professional training en zelfs DevOps games voor het hele team!

DevOps Certificering

Xebia Academy werkt samen met DASA. Sterker nog, wij zijn mede-oprichter van de DevOps Agile Skills Association. Onze DevOps trainingen worden bijna allemaal afgesloten met een officieel DASA certificaat, zoals de DevOps Fundamentals of DevOps Professional. Kies je voor het volgen van een Kubernetes (dé DevOps tool bij uitstek) training, dan ontvang je een certificaat van Kubernetes.io.

DevOps Agile Skills Association

Als mede-oprichter van de DevOps Agile Skills Association (DASA) heeft Xebia zowel het framework als het curriculum ontwikkeld dat wereldwijd al vele bedrijven heeft geholpen om DevOps met succes te implementeren. Je ontvangt de laatste inzichten en leert de nieuwste skills van DASA Certified DevOps Trainers die ook werken als Consultant bij bedrijven als IBM, de Rabobank en KLM. Wil je meer weten over onze samenwerking met DASA? Je leest het in dit artikel.

Ontmoet jouw DevOps Trainers

DevOps Learning Journey

DevOps betekent voor iedere rol weer wat anders. Daarom biedt Xebia Academy meer dan 10 verschillende DevOps trainingen. Zo kun je starten met het verkennen van deze werkwijze tijdens de Foundation level training. Deze wordt afgesloten met een DevOps Fundamentals certificaat. Heb je een technische rol? Dan kun je kiezen voor de Certified Kubernetes Application Developer training of ontdek Site Reliability Engineering (SRE). Wil je je verder verdiepen in DevOps? Kies dan voor de Enable & Scale of Security Officers training. Dit zijn trainingen op Professional level.

Met welke bedrijven deelden wij onze DevOps kennis?

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia Group: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844