Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Developer Skills Trainingen

Als onderdeel van een Agile Team ben je verantwoordelijk voor het creëren van waarde of het ontwikkelen van waarde. Je werkt dagelijks samen in een multidisciplinair team en probeert zoveel mogelijk waarde te creëren. Samen met een Product Owner en een Scrum Master ben jij het Scrum Team dat verantwoordelijk is voor het opleveren van de gemaakte incrementen.
Geplande trainingen voor Development Team

Word een Value Creator

Ben je onderdeel van een Scrum Team en verantwoordelijk voor het leveren van een hoogwaardig product? Om te excelleren in je (nieuwe) rol heb je die waardecreatie skills nodig. Xebia Academy biedt een breed scala aan cursussen op verschillende niveaus. Als je op zoek bent naar manieren om de vaardigheden van je Scrum Teamlid te verbeteren of als je je kennis wilt verdiepen in security, Kanban, UX of Agile testen. Xebia Academy heeft de training die bij jou past.

Gespecialiseerde trainingen

Xebia Academy biedt gecertificeerde trainingen aan voor Agile Team-leden. Vanwege het brede scala aan gespecialiseerde Agile-trainingen en certificeringen die we je kunnen bieden, laat het Xebia Academy-team je informeren over de beste training en certificering voor jouw specifieke doel.

Ontmoet jouw trainers

Development Team Learning Journey

Xebia biedt verschillende cursussen aan voor leden van het Development Team. Ben je nieuw bij Scrum of wil je je kennis over Scrum up-to-date houden? De Applying Professional Scrum leert je de basismechanica van Scrum en laat je kennismaken met de essentiële elementen die nodig zijn om het onder de knie te krijgen: complexiteit, teamgebaseerde samenwerking en zelforganisatie. Wil je weten hoe je Scrum en UX combineert? De Professional Scrum met User Experience biedt je een solide Scrum-basis en duikt in specifieke UX-thema's. De Applying Professional Scrum for Software Development leert je de Agile-engineeringpraktijken en ondersteunende tools die je nodig hebt om je team van ontwikkelaars te verbeteren. Tijdens de training Agile Sketchnoting en Graphical Recording leer je hoe je ideeën visualiseert en informatie tot leven brengt.

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844