Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Data Engineering Trainingen

Als Data Engineer verwerk je data, zet je Data Science modellen op, houd je de boel draaiende en innoveer je continu. Samen met trainingspartner GoDataDriven biedt Xebia Academy jou de mogelijkheid om in één dag te leren werken met Apache Airflow. Wil je workflows optimaal organiseren of simpel en snel programmeren? Volg dan een training bij één van onze Data Engineering goeroes.

Geplande trainingen voor Data Engineering

Upgrade je Data Engineering skills

Wil jij weten hoe je het meeste uit data kunt halen? Samen met GoDataDriven biedt Xebia Academy jou Data Engineering trainingen op Expert level. Ontdek bijvoorbeeld hoe je Big Data het beste inzet, data-driven apps bouwt en infrastructuren opschaalt met innovatieve technologieën zoals Spark, Hadoop en Neo4J. Onze trainingen zijn perfect voor ervaren Engineers die in elk geval bekend zijn met de basics van Python.

GoDataDriven

Onze Data Engineering trainingen worden verzorgd door onze trainingspartner GoDataDriven. GoDataDriven is voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om het meeste uit data te halen en werkt met experts in het vak. Jouw trainer is een data goeroe die zijn of haar ervaring graag deelt om jou te leren werken met de nieuwste tools.

Big Data Pioneer

Jouw trainer is een consultant die als één van de eersten de technologie van Big Data omarmde en nog altijd voorop loopt op het gebied van Spark, Neo4j, Apache Flink, Apache Airflow en/of Apache Nifi. GoDataDriven is partner van Cloudera, Hortonworks, Databricks, RStudio, Datastax en Microsoft Cloud. Daarnaast is de kans groot dat je ons tegenkomt op events als Dutch Data Science Week, Spark Amsterdam and PyData Amsterdam. Die organiseren en/of sponsoren we!

Data Engineering leer je van GoDataDriven
Met trots onderdeel van Xebia
Ontmoet jouw Data Engineering Trainers

Data Learning Journey

Xebia Academy biedt in samenwerking met GoDataDriven een 1-daagse Apache Airflow opleiding opleiding. Deze training is op Expert level en perfect voor ervaren Engineers die hun skills willen verbeteren.

Deze bedrijven hebben wij getraind in Data Engineering

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844