Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Data Analytics trainingen

Werk jij voor een bedrijf dat data en AI gebruikt en wil je hierin een centrale rol spelen? Dan is het belangrijk om de vaardigheden te ontwikkelen om zakelijke uitdagingen te vertalen naar analytische use cases. Of je nu werkt als IT, analytics of business manager, product owner, agile coach of materiedeskundige, deze trainingen verdiepen je kennis over het ontwikkelen van succesvolle data en AI-producten. Xebia Academy en GoDataDriven brengen je naar je volgende stap op het gebied van Data Analytics.
Geplande trainingen voor Data Analytics

Word een data-analist

Wil je weten hoe je het maximale uit data kunt halen? Samen met GoDataDriven biedt Xebia Academy een breed scala aan Data Analytics cursussen. Door de zakelijke vraag samen te brengen met data science-mogelijkheden, is analytische vertaling de vaardigheid van leiders die ideeën naar geïmplementeerde AI-oplossingen brengen. Analytics Translation speelt een centrale rol om use cases effectief naar productie te brengen. Of je leert hoe je met de Power BI cursus handige dashboards maakt. We bieden trainingen op Foundation-, Professional- en Expert-niveau.

GoDataDriven

Al onze Data Science trainingen worden verzorgd door onze trainingspartner GoDataDriven. GoDataDriven is constant op zoek naar innovatieve manieren om het maximale uit data te halen en werkt samen met experts in het veld. Je trainer is een datagoeroe die graag zijn of haar ervaring deelt om jou te leren werken met de nieuwste tools.

Onze trainingspartner in Data Analytics
Met trots onderdeel van Xebia
Ontmoet jouw Data Analytics trainers

Data Analytics Learning Journey

Wil je data-analist worden? Of wil je je vaardigheden verbeteren? Xebia Academy biedt samen met GoDataDriven verschillende trainingen aan op verschillende niveaus. Ben je een beginner en wil je meer leren over Power BI of wil je je voorbereiden op het Microsoft DA-100 examen? De Power BI in één dag en de DA-100 Examentraining: Data analyseren met MS Power BI is wellicht de training voor jou. De Certified Analytics-vertaling is ook op Foundation-niveau. Je leert hier hoe je AI use cases succesvol kunt identificeren, ontwikkelen en uitvoeren in jouw organisatie. Heb je al ervaring als data-analist? Kies dan tussen de Data Modelling, DAX training of de Advanced Power BI - DAX & Data Modelling. Deze trainingen geven je meer verdieping en begeleiden je bij het verfijnen van je analytische vaardigheden.

Deze bedrijven hebben wij getraind in Data Analytics

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844