Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close

Cloud Upskill Programma

Heb je vragen?
Bel ons, chat of word teruggebeld voor meer informatie over dit artikel, een training, of een trainingsoplossing op maat.

Jouw reis naar de cloud begint hier

Een gebrek aan kennis mag je er niet van weerhouden de cloud te gaan gebruiken. Terwijl elke organisatie bezig is met mensen aan te nemen, vraag je je af wie nog mensen opleidt? Wij zetten ons in om elke organisatie cloud-native te maken door de juiste leertrajecten aan te bieden. Als geautoriseerd trainingspartner voor Amazon Web Services (AWS), Alibaba Cloud, Google Cloud Platform (GCP) en Microsoft Azure hebben wij een Cloud learning journey voor iedereen. 

Trainen verslaat aannemen, elke dag

In de huidige markt is er een groot tekort aan cloud skills. Maar welke organisaties investeren er in de ontwikkeling van de juiste vaardigheden van hun eigen teams? Wij geloven dat een gebrek aan skills de grootste uitdaging is voor cloud-adoptie. Daarom zien wij training als de sleutel tot succes.

Er ligt een grote kans voor jouw organisatie om de grote kenniskloof in de markt te overbruggen. Opleidingsprogramma's bieden de meest efficiënte en effectieve manier om individuen, teams en hele organisaties bij te scholen. Naast een uitgebreid programma met openbare trainingen en op maat gemaakte in-house programma's, organiseren we ook regelmatig wereldwijde gratis trainingsevenementen, ontwikkelen we trainingen voor grote cloud providers en delen we onze kennis door het schrijven van boeken en blogs.

Geautoriseerde Cloud Training Partner | Binx.io & Xebia Academy

End-to-end curriculum van cloud learning journeys
De juiste training en opleiding voor elk individu en team

Jouw leerprogramma

Een analyse van de leerbehoeften is een goede basis voor een up- of reskilling-programma. In vier verschillende fasen bepalen en analyseren we de huidige stand van zaken. Met deze bevindingen als uitgangspunt en jouw leerdoelen in gedachten, ontwikkelen we een leerplan. Ten slotte plannen we samen met jouw en het team het trainingsprogramma. Bovenop de Learning Needs Analysis-assessment kunnen we ook een Career Framework adviseren en opzetten met een nieuwe/gewenste opleidingsstructuur voor jouw engineering teams en daarbuiten.

Cloud upskill programma aanpak | Binx.io & Xebia Academy

Trainingsformats die aansluiten bij jouw geprefereerde leerstijl

Als wereldwijde organisatie begrijpen wij ten volle het belang van efficiënte en interactieve leeromgevingen die inspelen op de specifieke behoeften van elk individu. Daarom bieden wij trainingen aan in elke gewenste vorm en op elk gewenst tijdstip

  • In-Classroom Training
    Onze door een instructeur geleide in-classroom training is gebaseerd op een mix van presentaties en hands-on opdrachten. Wij combineren klassieke hulpmiddelen, zoals whiteboards en post-its, met bordspellen en andere interactieve leerbenaderingen.
  • Online Training
    Bij een online, door een instructeur geleide training maken we gebruik van een combinatie van verschillende hulpmiddelen en scènes om je de optimale ervaring te bieden.
  • On-Demand Training
    Xebia is een officiële reseller van on-demand training van toonaangevende platforms, waaronder Acloudguru, Pluralsight en Qwiklabs.
Cloud trainingsselectie
contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844