Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Back-end Development trainingen

Ontdek Xebia Academy Back-end Development trainingen. Van Akka tot Scala en Kotlin Foundation trainingen. Kies jouw training en word een professional in back-end programmeren!
Geplande trainingen voor Back-end Development
Ontmoet jouw Back-end Development trainer

Back-end Development Learning Journey

Of je nu een newbie bent in back-end programmeren of een expert die op zoek is naar meer diepgaande kennis, Xebia Academy heeft de training die bij je past. Onze Kotlin Foundation en Scala Foundation trainingen zijn gemaakt voor beginners. Ben je al bekend met Scala? De training Professional Scala Development leert je zowel de basis als de nieuwste en meest geavanceerde functies van Scala. Ben je op zoek naar een opleiding op een hoger niveau, dan is Akka Foundation wellicht de training die je zoekt. Wil je echte expertvaardigheden leren? Kies dan tussen de Akka Advanced of de Scala - Ask me Anything training.

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844