Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Azure Trainingen

Samen met onze trainingspartner Xpirit bieden we een gecertificeerde Azure Learning Journey. De Azure Foundation training bestaat uit drie modules van elk 4 uur. Hierin leg je de basis om je verder te verdiepen in Azure op een manier die bij jouw rol past, zowel op Professional als Expert level. Wat onderscheidt deze trainingen van andere? Geen wollige theorie, je krijgt les in de praktijk! Daar gaat het tenslotte om.
Geplande trainingen voor Azure

Microsoft Azure

Cloud is een van de cruciale bouwstenen van toekomstige IT. Het is niet langer een kwestie van of je Cloud gaat gebruiken; het is een kwestie van wanneer. De industrie heeft zijn omslagpunt bereikt. De komende jaren zullen de meeste bedrijven een strategische stap richting de cloud maken. Wil je leren van mensen die uit de eerste hand hebben ervaren wat het betekent om op Cloud-infrastructuur te bouwen? Samen met trainingspartner Xpirit bieden we je verschillende trainingen aan die verder gaan dan certificering en je een schat aan praktische kennis bieden om vaardigheden te verwerven die je carrière een boost geven!

Ontmoet jouw Azure trainers
Onze trainingspartner in Azure
Met trots onderdeel van Xebia

Azure Learning Journey

Er zijn verschillende Azure-trainingen die bij jouw rol passen. De Certified Azure Foundation is de juiste training voor jou als je een beginner bent en een "Azure quickstart" wilt maken. De Azure Developer training is perfect als je een ontwikkelaar bent en Azure wilt gaan gebruiken als onderdeel van je tool en ontwikkelketen. Ook als je geen ervaring hebt met Azure. Ervaren Azure developers of architecten kunnen kiezen tussen de Azure Functions Masterclass en Azure Architect Masterclass.

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844