Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

AWS Trainingen

AWS is een van de bekendste Cloud Providers ter wereld. Xebia Academy ondersteunt zowel jouw persoonlijke Cloud journey, als die van jouw Cloud teams. Samen met Binx.io en Oblivion bieden we je diverse AWS-trainingen. Nu is het tijd om de kennis en vaardigheden op te doen om aan de slag te gaan!
Geplande trainingen voor AWS
Ontmoet jouw AWS trainers

AWS Learning Journey

Is AWS helemaal nieuw voor je? Dan is onze AWS Foundation-training perfect voor jou als je algemene kennis in AWS Cloud wil opbouwen en valideren. De training is handig voor individuen in technische, leidinggevende, sales-, inkoop-, of financiële rollen die werken met AWS Cloud.

Heb je al meer ervaring in AWS? Dan is onze AWS Champion-training de juiste verdieping voor jou! Na afloop van deze training zal je in staat zijn architecture te kiezen en ontwerpen voor verschillende domeinen. AWS Lambda Security is een AWS-training voor Developers of Security-professionals. In deze training leer je hoe het beveiligen van serverless apps verschilt van het beveiligen van traditionale omgevingen.

Developing on AWS leert je op professioneel niveau AWS SDK te gebruiken om veilige en schaalbare cloud-applicaties te ontwikkelen. Bij onze Architecting on AWS-training richten we ons meer op diepgaande kennis over hoe je veilige en robuuste applicaties op AWS-technologiën kan ontwikkelen en uitrollen.

Voor zowel Developing on AWS als Architecting on AWS bieden we ook een geavanceerde training die nóg dieper ingaat op de materie.

Onze trainingspartner in AWS
Met trots onderdeel van Xebia

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844