Xebia Academy is also available in EnglishSwitch to English
Close
categorie

Agile Coach Trainingen

Als Agile Coach ondersteun je organisaties en teams om meer Agile te worden. Je werkt nauw samen met de Agile Teams, hun management en de organisatie of omgeving om hen heen. Je probeert de Agile Mindset te bevorderen en een Agile-cultuur te laten groeien door gedrag te beïnvloeden en verschillende standpunten te gebruiken om de organisatie vooruit te helpen. Je ondersteunt de verandering binnen de organisatie en binnen de mensen. Dat is een hele klus! Xebia Academy biedt veel cursussen om jou te helpen excelleren.
Geplande trainingen voor Agile Coach

Word een Agile Coach

Past jouw organisatie Agile toe? En ben jij de persoon die de Agile transformatie moet ondersteunen? Om te excelleren in je (nieuwe) rol heb je Agile Coach skills nodig. Xebia Academy biedt cursussen aan op elk niveau. Of je nu een Agile Coach wilt worden, of een ervaren Agile Professional, wij leren je hoe je jouw impact kunt maximaliseren en hoe je jouw organisatie kunt ondersteunen om Agile te worden.

Agile experts

Onze trainers hebben allemaal ervaring met Agile-transformaties. Ze zijn ervoor verantwoordelijk geweest om organisaties van Agile naar Agile te krijgen, door hen op veel verschillende manieren te ondersteunen. Wij zijn van mening dat de Agile coaching skills in de organisatie zelf geworteld moeten zijn. Daarom vinden onze Xebia-consultants altijd een persoon die ze binnen de organisatie kunnen opleiden tot Agile Coach of Agile Champion. Die kennis is nu geïntegreerd in formele trainingen voor Agile Coach en Champion en ook gebruikt in de Ask me Anything-sessies.

Ontmoet jouw Agile Coach trainers

Waarom Xebia Academy

Xebia Academy is met trots onderdeel van Xebia: een internationaal netwerk van gepassioneerde pioniers die bedrijven beter, slimmer en sneller leren werken. Xebia biedt hoogwaardige consultancy, ontwikkelt innovatieve tools en traint mensen die willen blijven groeien. Onze trainers zijn toonaangevende experts, ook wel goeroes genoemd, met ruime ervaring. Meer dan 10.000 deelnemers brengen de kennis en skills die zij bij ons leerden nu succesvol in de praktijk. Ben jij de volgende?

contact-us

Contact opnemen

Ons team staat voor je klaar

Stuur ons een bericht! →

Of bel +31 (0)20 760 9844